Az állatorvos házhoz megy.

Egész napos ügyelet Budapesten és környékén, kiszállás és kezelés az otthonában.


Hívjon minket
+36 20 594 0119

Hogyan működik?

Hívás

Egyeztetünk önnel telefonon, felvesszük kedvence adatait.

Állatorvos

Értesítjük legközelebbi állatorvosunkat, aki elindul önhöz. A várható érkezéséről értesítést küldünk.

Kezelés

Az állatorvos előzetes egyeztetés alapján otthonában ellátja a kedvencét, a kezelés után pedig készpénzben fizethet.

Rólunk mondták

[trustindex data-widget-id=68f3e3b559ff365f005317fab2]

Szolgáltatásaink

Oltás

Hívja házhoz az állatorvost a kiválasztott oltással, előre emlékezetőt kap, amikor a következő esedékessé válik.

Betegségek és sérülések

Nem minden esetben szállítható a beteg vagy sérült háziállat, ilyen esetekben hívja otthonába az állatorvost.

Útlevél kiállítás

Megfelelő oltások esetén kiállítható érvényes útlevél, így elviheti kedvencét külföldre is.

Chip

Tegye követhetővé háziállatát, így könnyebben beazonosítható lesz, ez egy nyakörvnél is nagyobb biztonságot jelent.

Táplálkozási tanácsadás

Mit adjon kedvencének, milyen gyakran etesse, milyen tápanyagokra van szüksége, hogy egészséges maradjon?

Euthanasia

Sajnos előfordulnak olyan helyzetek, amikor az utolsó opció a háziállat elaltatása.

Kisállat szállítás

Amennyiben nincs lehetősége arra, hogy kedvencét biztonságos keretek között szállítsa, akár betegsége/sérülése, akár bármilyen más körülmény esetén számíthat képzett szakemberekből álló csapatunkra.

Tetemszállítás

Elpusztult állatok elszállítását is vállaljuk. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn kiérkeznek a helyszínre és elviszik a kedvencét. Minden esetben ügyelünk arra, hogy az összes higiéniai elvárást betartsuk.

Áraink

A kiszállási díj Budapesten: 15.000 Ft
A kiszállási díj Budapest környékén: 20.000 Ft

A végleges összeg a kezelés típusától és felhasznált gyógyszerek költségétől függően, az állatorvossal történő egyeztetés alapján változhat.

Átlagos beavatkozás díja: 15-20.000 Ft

Hétköznapokon este 18:00 óra után reggel 8:00 óráig történő kiszállások esetén, illetve hétvégén és munkaszüneti napokon ügyeleti díjat számolunk, mely 10.000 Ft.


Részletes árak

Gyakran ismételt kérdések

Kizárólag a kezelés után kell fizetnie, az állatorvossal helyben egyeztetett kezelések és a kiszállás díja szerint. Készpénzben vagy átutalással tud fizetni, kártyás fizetésre jelenleg nincs lehetőség.

Az egyeztetést követően minden esetben értesítjük önt az állatorvos várható érkezéséről. A hívástól számított pontos időtartam a napszaktól, elérhető orvosok számától és területi közelségtől függően változhat.

Előfordulhat olyan helyzet, hogy a beavatkozás olyan eszközt, gyógyszert igényel, mellyel nem rendelkezik az állatorvos. Ilyenkor közös megegyezés alapján történhet az állat elszállítása egy megfelelően felszerelt intézménybe, ahol a további kezelés elvégezhető. Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében kérjük adjon részletes információt a telefonhívás alkalmával, így garantálható, hogy az állatorvos minden szükséges eszközzel rendelkezni fog érkezése előtt.

A telefonban elkérjük öntől a kiszállás helyszínét, az állat adatait (név, kor, nem, fajta) és az ön személyes adatait kapcsolattartás céljából. Kérjük részletesen írja le az állat tüneteit, a sérülést, milyen kezelést szeretne amennyiben pontos elképzelése van erről. Kollégánk a telefonon elkér öntől minden szükséges adatot, melyeket kizárólag a kiszálló állatorvossal osztunk meg a kezelés céljából. A kiszállás során az állatorvos további adatokat is felvehet nyilvántartás céljából a kezelésről.

Egy apró, biztonságos chip kis fájdalommal járó beültetésével megelőzhető, ha a kutya elcsavarog. A chiphez rendelt adatok alapján beazonosítható a kutya és a tulajdonos, így annak megtalálásakor azonnal feltudják önnel venni a kapcsolatot. Ma már minden menhely, ebrendészeti telep és állatorvosi klinika rendelkezik leolvasóval erre a célra, így biztosítható, hogy kedvence mindig visszatérjen önhöz. A chip egy biztonságos beavatkozás, a bevonata miatt elmozdulás esetén sem jelent kockázatot, a hozzárendelt adatokhoz pedig kizárólag a chip leolvasásával férnek hozzá az illetékes szervezetek, állatorvosok.

Igen. Amennyiben a kezelés nem sürgős, rutin beavatkozásról van szó (pl. oltás, chip beültetés, útlevél) későbbi időpontot is foglalhat egyeztetés alapján.

Igen. Az állatorvossal történő egyeztetés alapján a háziállat ivartalanítása is megoldható.

Sajnos előfordulnak olyan helyzetek, amikor sürgősségi kiszállással sem előzhető meg a baj vagy a betegség, sérülés túl súlyos. Mindent megteszünk ennek elkerülése érdekében, de ilyen helyzetekben lehetőség van a háziállat elaltatására is utolsó lehetőségként. Ezekben az esetekben a gazdáknak tudunk segíteni a tetemelszállításában, valamint a hamvasztásban is.

További kérdése van?


info@allatorvos24.net


+36 20 594 0119

Szolgáltatásaink

Árak

Blog

Állás

© Minden jog fenntartva

Báziscímke

Call Now ButtonHívjon most!