Bejegyzések

4 gyakori időskori betegség kutyáknál

Mind az embereknél, mind pedig a kutyáknál (és bármely más állatnál) is igaz, hogy az évek előrehaladtával egyre jobban legyengülnek fizikailag és sajnos gyakrabban is betegszenek meg. Pontosan ezért szedtük össze a leggyakoribb problémákat, így minden gazdi időben fel tud készülni, hogy mire számíthat, ha kedvence eléri az időskort.

Tovább »

Hogyan előzzük meg az állatok elkóborlását szilveszterkor?

Míg az embereknek általában egy hatalmas ünnep, addig a kedvenceinknek sokszor egy rémálom a szilveszter és a velejáró hangzavar. A petárdák, valamint a tűzijátékok miatt a kutyusok és a cicák annyira bepánikolhatnak, hogy elszaladhatnak a háztól, elkóborolhatnak. Az alábbiakban összegyűjtöttünk olyan tanácsokat, melyekkel kiválóan alkalmazhatunk az állataink védelmében szilveszterkor.

Tovább »

Milyen veszélyek leselkednek a karácsonyi ételekben kedvenceik számára?

Közeledik a karácsony, ilyenkor egyre több süteményt, valamint más ünnepi ételeket készítünk. Ám sokszor nem vagyunk azzal tisztában, hogy ezek milyen veszélyeket rejtenek az állatok számára. Az alábbi cikkben megpróbáltuk összeszedni az összes olyan mérgező, vagy nem ehető dolgot, amire fokozottan oda kell figyelni.

Tovább »

A húgykövesség

Mind a kutyatartó, mind pedig a macskatartó gazdik is gyakran találkozhatnak a húgykövesség problémájával.

Tovább »
Call Now ButtonHívjon most!